Ik ben nog nooit in Azie geweest, dus ik kan me er alleen maar een voorstelling van maken. Maar waar ik soms echt van droom is een Japanse spa. Ik stel me daarbij een oase van rust voor, in contact met de natuur. Prachtig lijkt me dat! In de manier waarop we voor ons lichaam zorgen verschilt de westerse cultuur veel met hoe ze daar in Aziatische landen mee om gaan. Waar we hier in het westen pas net lijken te ontdekken dat lichaam en geest wel degelijk verbonden zijn, is dat daar al de normaalste zaak van de wereld. Goed voor je lichaam zorgen, rust en kracht in balans, maakt dat ook je geest beter in conditie is. Ik denk dat zo’n dagje (maandje?) aziatische spa voor mijn geest ook wonderen gaat doen! Dit staat op mijn to-do-list!

Asian spa

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Comments are closed.