De eerste keer dat ik bij Urban Outfitters kwam was in Antwerpen. Ik had eigenlijk geen idee wat voor winkel het was, maar blijkbaar trok het me voldoende om even binnen te kijken. Stiekem ben ik nu verliefd. De kleding interesseert met niet zoveel, maar wat hebben ze fantastische spullen. Precies de dingen die ik leuk vind. Ze verkopen spulletjes voor in huis, maar verder vooral gekke en hippe gebruiksvoorwerpen, boeken en wat make-up.

Ik houd wel van gekke spulletjes, interessante boekjes of anders-dan-anders sieraden. De instax camera’s spotte ik daar voor het eerst en van die koelkastmagneten die lijken op een polaroid frame. Nu wil ik ze! Ook check ik altijd even welke boekjes ze daar hebben liggen. Vaak zijn dit boeken die je niet bij de normale boekhandel vindt. Ze zijn gek, anders, Engelstalig vaak en regelmatig erg grappig.

GIFTY1

Een nadeel van Urban Outfitters is dat ze best prijzig zijn. Wat ik vaak doe, niet doorvertellen, is vooral kijken en niet kopen. Ik schrijf op wat ik graag wil hebben en bestel het ergens anders. Eigenlijk weer zonde, want ik wil ze best sponsoren. Het is een winkel waar ik op ontdekkingstocht kan, ik zou hem niet willen missen. Ik word blij van al die nutteloze kleine dingen die ik vaak gewoon wil (moet!) hebben. De volgende keer toch maar wat kopen daar.

Bron foto.

Comments are closed.